تشخیص کیفیت ظروف چینی – چند نکته برای انتخابی دقیق

تشخیص کیفیت ظروف چینی

در این مقابله سعی در آشنایی هرچه بیشتر شما با نحوه تشخیص کیفیت ظروف چینی داریم.
سرویس‌های چینی موجود در بازار ایران از دو نوع ماده اولیه تهیه شده است.

  • چینی که به نام پرسلاین معروف است و از قدیم الایام تولید میشده و کیفیت های متفاوتی بسته به میزان سفیدی، وزن، خال و لک و عبور نور دارد که هر کدام از این آیتم ها در کیفیت و قیمت نهایی محصول تأثیر مستقیم دارد.
  • بن یا همان چینی استخوانی که چند سالی است تولید می شود و متریال و ماده اولیه آن شبیه چینی است ولی در فرآیند تهیه ماده اولیه از استخوان جانداران و حیوانات هم استفاده می شود و به همین دلیل به بن یا چینی استخوانی معروف است.

معیار های تشخیص کیفیت ظروف چینی

اکثر ظروف چینی که در ایران تولید و عرضه می شوند از چینی (پرسلاین) استفاده شده و تنها کیفیت متفاوتی دارند که با نگاهی دقیق به محصول نهایی میتوان میزان کیفیت آن را بر اساس عوامل زیر بررسی کرد:

  • میزان سفیدی
  • وزن بر اساس ضخامت و قطر
  • خال و لک
  • عبور نور
  • میزان سفیدی

میزان سفیدی

میزان سفیدی چینی نشان از کیفیت مواد اولیه و تولید دارد.
اگر بشقابی از چند برند را کنار هم قراردهید با نگاهی دقیق متوجه تفاوت رنگ سفید و زمینه آنها می‌شوید.
در نتیجه هر چه رنگ چینی به سفید نزدیک تر باشد، با کیفیت تر است.
برندهای مختلف موجود در بازار ایران کیفیت های متفاوتی از سفیدی را ارائه می کنند.
برخی به رنگ طوسی و خاکستری تمایل دارند و بعضی به سفید نزدیک ترند.
با کنار هم قراردادن هر کدام میتوان میزان سفیدی و تفاوت رنگ آن ها را تشخیص داد.
پس اولین راه برای تشخیص کیفیت ظروف چینی قرار دادن آنها کنار دیگر ظروف است.

وزن بر اساس ضخامت و قطر

حتما هر چه یک ظرف سبک تر، استفاده از آن راحت تر!
پس بر اساس این فرمول وزن یکی از مهمترین شاخص‌های تشخیص کیفی و انتخاب نهایی محصول چینی است.
اما تنها سبکی یک محصول تعیین کننده وزن کم آن نیست بلکه قطر آن هم مهم است بخصوص در ظروفی که برجستگی‌هایی روی آنها کار شده که در نهایت قطر اولیه ظرف را بیشتر می‌کند.

پس دقت کنید که چه انتظاری از میزان سبکی یک محصول دارید!
چرا که هر قطعه، مدل و طرحی امکان دارد که قطر متفاوتی داشته‌باشد که بتوان محصول نهایی را زیباتر کند.
پس معیار وزن بر اساس قطر بهترین میزان برای تعیین سبکی و سنگینی یک ظرف چینی و تشخیص کیفیت ظروف چینی است.

خال و لک

دقت کنید که این مورد از مبحث میزان سفیدی ظروف جدا است.
چرا که ممکن است یک محصول میزان سفیدی قابل توجهی داشته باشد ولی با نگاهی دقیق متوجه لک و خال و فرورفتگی های ریزی در آن شوید.
این بخش مهمترین قسمت برای تشخیص کیفیت یک محصول چینی است.
چرا که سفیدی بر اساس طرح و رنگ قابل تغییر است! اما خال و لک بر روی ظرف در هر صورت دیده می شود و دانه های ریز بصورت نقاط تیره با کمی دقت بر روی ظروف جلوه نامناسبی دارد.

برای تشخیص کیفیت ظروف چینی باید دقت کنید که مواد بکار رفته و ساخت ظروف به شکلی باشد که محصول نهایی صیقلی، بدون کوچکترین فرو رفتگی، بدون هرگونه خال و لک باشد.
برندهای معتبر مثل چینی زرین از بهترین مواد اولیه و پیشرفته ترین دستگاه های خودکار و نیمه خودکار برای تولید محصول چینی استفاده می کنند که مشکلات از این دست را نمیتوان در این محصولات مشاهده و پیدا کرد.

عبور نور و اهمیت آن در تشخیص کیفیت ظروف چینی

میزان عبور نور از ظرف به ضخامت و کیفیت ماده اولیه تولید بستگی مستقیم دارد.
این آیتم در ظروف با ماده پرسلاین کمتر جلوه می کند و تنها ظروف بسیار با کیفیت عبور نور دارند.
اگر ظرفی انتخاب کردید که نور را به میزان خوبی عبور داد یعنی وزن، کیفیت و قطر مناسبی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *